VISION

„Vision International People Group“ си е поставила за цел да популяризира здравословното хранене чрез билкови хранителни добавки.

Ние разглеждаме здравето като най-доброто благо на всеки човек, а общото благосъстояние като един от най-важните фактори за щастливо сътрудничество в нашето общество.

За съжаление условията на съвременния живот често не са благоприятни за здравето. Въпреки това можем да се противопоставим на това, като се храним здравословно, спим достатъчно, обръщаме внимание на нашата социална среда и т.н. Това обаче винаги се основава на личното решение относно това кои приоритети са определени в начина ни на живот.

Днес хиляди хора по света са благодарни на дистрибуторите на Vision, че им помагат да вземат правилното решение. В тази общност компанията Vision изгражда фар, чиято светлина ще насочва защитниците на здравословния начин на живот към целта им.

Философия ВОЗ е осъзнат избор на човека  в полза на здравословния начин на живот,  в полза на отличното здраве.

Корпоративната философия на Vision се нарича Възможност за Отлично Здраве — или съкратено — ВОЗ. В основата на тази философия стои признаването на човешкото здраве за най-висша ценност и подразбиране на здравето като хармония между физическото, духовното, интелектуалното и социалното качество на живот.

Условията при които живее съвременния човек, много често се оказват неблагоприятни за неговото здраве. Понякога е невъзможно да бъдат променени. Същевременно — много от факторите, определящи здравословното състояние на човека, все още са ни подвластни. Например — нашето хранене, продължителността на съня, нашият приятелски кръг и т.н. Всички те са резултат от индивидуалния избор, който всеки от нас прави на базата на личната си ценностна система. Именно ценносттната система определя поведението на човека, неговите навици, приоритети и като цяло това, което се нарича начин на живот.

Възможност за отлично здраве е личен избор на всеки човек. Да се направи този избор самостоятелно обаче не е лесно — необходима е подкрепата на единомишленици, тъй като много често човек е принуден да прави този избор в условия на враждебна информационна блокада, например — под натиска на агресивна реклама за употреба на разрушаващи здравето продукти — цигари, алкохол, «бързо хранене» др.

На тази «рекламна агресия» може да се противопоставим само с подкрепата на общността от съмишленици, които вече са направили съзнателния си избор в полза на здравето.

Днес хиляди хора по света са благодарни на дистрибуторите на Vision, носителите на философията ВОЗ, за тяхната подкрепа при правилния избор. По този начин, създавайки общност на «отличници на здравето», Компанията издига фара, по чиято светлина ще се ориентират всички здравомислещи последователи. 

 

«Vision Inter nationalPeople Group»
 е една от най-значимите компании, които днес предлагат хранителни добавки за здраве и дълголетие на световния пазар. Мисията на Компанията се базира на основната потребност на човека — да бъде здрав и успешен.
 
От момента на своето основаване, на 14 юли 1996 година, компания VISION неизменно насочва усилията си към създаване на нова здравна култура, като абсолютен приоритет за личността и обществото като цяло. Компанията, нейната философия и стил на живот, стават все по-привлекателни за най-активната част от населението на планетата.
 
Дейността на Компанията има много обществено значими аспекти. Генералната линия на VISION е управление на качеството на живот (Life Quality Management). В тази посока компанията не е разочаровала никого. За своите клиенти VISION създаде лаборатория, където най-изявените учени на планетата участват в разработките на нови, актуални продукти. Такива са: КардиоДрайв – система за защита на сърцето и кръвоносните съдове, БИО ИН – най-съвременна пробиотична програма за устойчив имунитет и отлична функция на стомашно-чревния тракт, ЛивЛон+ , който съчетава действието на 10 растения-антиоксиданти, “Умна храна” с целенасочено бързо действие върху определени органи и системи.

фармацевтични стандарти.

Scroll Up
Wishlist 0
Continue Shopping
X
0
  0
  Вашата количка
  Вашата количка е празнаВърнете се в магазина
   Calculate Shipping
   Apply Coupon