Healing bracelets

Гривните ПЕНТАКТИВ NEO са уникални продукти, съчетаващи стилен нов дизайн и нанотехнологии и имат:
– антибактериално и антивирусно действие,
– повишават съпротивителните сили на организма
– зареждат с енергия, подобряват кръвообращението
– нормализират метаболизма и кръвното налягане
– спомагат за регенерацията на тъканите
– забавят процеса на стареене.
– имат противовъзпалителен ефект.

Гривни за здраве

В съвременния свят хората все повече отделят внимание на профилактиката на заболяванията и укрепване на здравето. Това е продиктувано от чувството на тревога за себе си и за бъдещите поколения. На Земята всяка година възникват все нови и нови заболявания. Те са резултат от стрес, лоша екология и неправилно хранене.

Новите съвременни технологии предлагат допълнителни възможности за противопоставяне на стреса, заболявания, стареенето и други негативни въздействия върху човешкото здраве. Компания Vision International People Group представя гривни TriActiv и QuadrActiv. Те запазват и укрепват човешкото здраве благодарение на уникалното съчетание на три проверени от времето технологии.

ПЕНТАКТИВНО НЕО ЗЛАТНО ЗАКЛЮЧВАНЕ

Уникални бижута в стил Уелнес , съчетаващи стилен дизайн и нанотехнологии от последно поколение с лечебен ефект. Те имат антибактериални, антивирусни ефекти. Те повишават ефективността, предотвратяват преждевременното стареене, нормализират кръвообращението, увеличават съдържанието на кислород в кръвта, намаляват възпалението, облекчават спазмите и болката и подобряват съня. Японска технология за противопоставяне на стареенето, болестите, негативните ефекти върху човешкото здраве..
Гривни за здраве PENTACTIVE NEO

Днешните модерни технологии предлагат допълнителни възможности за противопоставяне на различни заболявания, стареене, стрес и други негативни ефекти върху човешкото здраве.

Гривни за здраве PENTACTIVE NEO са уникални продукти, които съчетават стилен дизайн и последно поколение нанотехнологии (напреднали научни разработки). Медицинските гривни PENTACTIVE NEO използват най-новите технологии, за да разширят възможностите за благотворно въздействие върху човешкото тяло. Благодарение на биокерамичните и магнитни вложки, здравните гривни PENTACTIVE NEO осигуряват лечебен ефект върху тялото на ПЕТ активни, лечебни, естествени елемента: сребърни и кислородни йони, инфрачервени лъчи, германиеви електрони и магнитни вълни.
Всичките пет елемента, използвани в гривните, работят по сложен начин , засилвайки действието на другия:
те имат антибактериални и антивирусни ефекти, повишават общата устойчивост на тялото, енергизират, подобряват кръвообращението, нормализират метаболизма и налягането, насърчават регенерацията на тъканите и забавят процес на стареене. Те имат противовъзпалителен ефект.

Гривни Vision PentActiv

Гривните PentActive Neo са изработени от титан , който не отстъпва дори на златото и среброто по своите хипоалергенни характеристики. Действието се основава главно на регулирането на човешкото биополе. Поради своята изключителност, химическа стабилност, устойчивост на надраскване, деформация и обезцветяване, титановите гривни не изискват специална поддръжка и могат да бъдат използвани от вас по всяко време!

Гривните за жени са представени в няколко дизайнерски варианта: под формата на твърд обръч с висулка или гъвкави с уникална стилна брава, сребро или розово злато . Гривни за мъже – Благородна матова със сини въглеродни вложки .

Всяка гривна PENTACTIVE NEO е придружена от ПЕНТАКТИВ НЕОВИПсертификат за качество с уникален сериен номер. Дизайнерските бижута PENTACTIVE NEO са луксозен продукт и ще бъдат отличен VIP подарък .

Гривни за здраве PENTACTIVE NEO – Стилни, красиви и полезни!

В гривните PentActive NEO има 5 вида вложки :

NANOSILVERTEQNANOSILVERTEQ Вложки с положително заредени йони от наносребро, които имат силен антибактериален и антивирусен ефект. Според научните данни, сребърните йони ефективно унищожават от 650 до 700 вида патогенни микроби, вируси и гъби, докато спектърът на действие и на най-добрите антибиотици е 5-10 вида бактерии.

SOLARTEQSOLARTEQ Биокерамични вложки с лечебно инфрачервено лъчение в диапазона 4-14 микрона. Прониквайки в кожата, инфрачервените вълни влизат в контакт с молекулите на водата, причинявайки разширяване на кръвоносните съдове. По-интензивното кръвообращение в съдовете допринася за нормализирането на метаболизма и регенерацията на тъканите.

AEROTEQAEROTEQ Биокерамични вложки, излъчващи отрицателно заредени кислородни йони (800–1000 йона на см 3 ) . В природата такива йони могат да бъдат намерени, например, близо до водопади или близо до морето. Попадайки в кръвния поток, те влизат в биохимични реакции и, със способността да повишават нивата на серотонин, ни зареждат с енергия и енергия. Подобрява настроението, умственото и физическото представяне.

MAGTEQMAGTEQ Магнитни вложки, които индуцират електромагнитно поле от 750-800 гауса . За подобряване на съня и нормализиране на кръвното налягане, както и за предотвратяване на възпаления и болки в ставите и мускулите. Те подобряват притока на кръв, улесняват транспорта на кислород и хранителни вещества до клетките. Попълнете липсата на енергия, премахнете умората и намалете последиците от стреса.

GERMATEQGERMATEQ Биокерамични вложки с 200 PPM германий, излъчващи преобразуващи електрони с изключително къса дължина на вълната на излъчване (10 -1 –10 -6 nm). Германийът има способността да насища клетките с кислород, като ги стимулира да произвеждат енергия. Има вазодилататор, противооток и имуноукрепващ ефект, засилва антитуморната защита.

Имоти:

 • биорерамиквктавкиИМАТ АНТИБАКТЕРИАЛНИ СВОЙСТВА
 • ИМАТ АНТИВИРУСЕН ЕФЕКТ
 • ПОВИШЕТЕ ОБЩАТА УСТОЙЧИВОСТ НА ТЯЛОТО
 • ЗАРЕДА С ЕНЕРГИЯ
 • Подобрява кръвообращението
 • НОРМАЛИЗИРАН МЕТОД НА ВЕЩЕСТВА
 • ЗАБАВЯВА ПРОЦЕСИТЕ НА СТАРЕНЕ
 • НАСЪРЧЕТЕ РЕГЕНЕРАЦИЯТА НА ТЪКАНИТЕ
 • ИМАТЕ ПРОТИВЪЗПАЛИТЕЛЕН ЕФЕКТ
 • ПОВИШЕТЕ ИМУНИТЕТА
 • НОРМАЛИЗИРАНЕ КРЪВНО НАЛЯГАНЕ
 • ПОДОБРЯВА ФИЗИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ

PENTACTIVE NEO гривни са за всички, които:

 • ИНТЕРЕСОВАНИ В РЕШЕНИЯТА В ДУХА НА УЕЛИНСТВОТО
 • ЗАЛОЖИ АЛТЕРНАТИВНИ ИНОВАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ
 • ОПИТИ СТРЕС, ОБЩИ ДИСКОМФОРТ И ФИЗИЧЕСКА БОЛКА
 • Стреми се да подобри нейното физическо състояние и качество на живота

ГривниVisionPentActiv1

Кой трябва да носи PENTACTIVE NEO лечебни гривни :

 • На всички хора, които се стремят да поддържат здравето си и да удължават активния период от живота.
 • Тези, които страдат от заболявания на сърдечно-съдовата система поради свързани с възрастта промени, стрес или висок емоционален стрес.
 • Жители на индустриализирани страни.
 • Тези, които пият алкохол и пушат.
 • Тези, които водят неактивен начин на живот.

Ползи:

 • На медицински гривните PentActive NEO използва модерна нанотехнология, която позволява да се разшири възможностите за благоприятно въздействие върху организма на хората, подобряване на здравето, засилване на имунната система и значително намаляване на отрицателното въздействие на различни агресивни фактори.

Полезни ефекти на наносреброто (вложки NanosilverTeq)

Силните бактерицидни свойства на среброто са научно доказани още през 19 век. Още тогава беше установено, че среброто е необходимо за нормалната дейност на жлезите с вътрешна секреция, мозъка, черния дроб и костната тъкан.

Среброто има имуномодулиращи, както и мощни антибактериални и антивирусни свойства . Най-активните активни елементи на среброто са най-малките частици Ag. Именно тези частици се съдържат в уелнес гривната PentActive NEO . 95% от частиците в NanosilverTeq са с размер около 3-5 нанометра. Следователно, сребърните йони лесно проникват в човешкото тяло през кожата.

Циркулирайки в кръвоносната система на човека, те лесно проникват през вируси, бактерии и гъбички и, комбинирайки се с дихателен ензим, блокират способността му да предава кислород. В резултат патогенният микроорганизъм умира от „задушаване“. Друг плюс на сребърните йони е, че вредните микроорганизми не могат да развият устойчивост към тях, за разлика от устойчивостта към антибиотици. Дезинфекциращите свойства на сребърните йони са 5 пъти по-големи от тези на хлора, белина, натриев хипохлорит и др.

При производството на наносребро се използват високо чисти вещества: бидистилирана вода със специфично електрическо съпротивление 18 MΩ * cm, сребро с чистота 99,9998%. В резултат наносреброто е много по-ефективно от неговите аналози.

Предимства за далечни инфрачервени лъчи (FIR) (вложки SolarTeq)

Гривни PentActivЗдравната гривна PentActive NEO има биокерамични вложки, които излъчват далечни инфрачервени лъчи с дължина на вълната 4-14 микрона. Съставът на биокерамичните материали включва различни видове керамика в комбинация с оксиди на някои химични елементи, например силиций (SiO 2 ), алуминий (AI 2 O 2 ) и др.

Биокерамиката се произвежда с използване на 26 вида керамични вещества и различни видове оксиди, които се нагряват до висока температура, около 1600 градуса, и след това се охлаждат. Тогава биокерамиката може да излъчва далечни инфрачервени лъчи.

Далечната инфрачервена технология се комерсиализира преди десетилетие в Япония чрез използването на биокерамика – иновативна технология на Американската аерокосмическа агенция (НАСА) – и сега се използва широко в Япония, Корея и Китай.

Когато инфрачервените вълни проникнат в кожата, те влизат в контакт с водни молекули. Поради получения резонанс микровибрацията се усилва, което причинява термичен ефект и повишаване на тъканната температура. Това от своя страна причинява разширяване на кръвоносните съдове, независимо от техния размер, което спомага за подобряване на кръвоснабдяването на различни органи и тъкани на тялото. В резултат натрупаните в него токсини се отстраняват лесно – възстановява се високо ниво на клетъчна производителност. По-високата микро- и макроциркулация на кръвта в съдовете допринася за нормализирането на метаболитните процеси в организма.

Инфрачервеното лъчение допринася за:

 • повишена регенерация на тъканите
 • подобряват кръвообращението
 • намаляване на болката
 • нормализиране на метаболитните процеси в организма

Предимства на отрицателно заредените кислородни йони (вложки AeroTeq)

Благоприятни ефекти на отрицателно заредени кислородни йониОтрицателно заредените кислородни йони са частици, които се получават, когато молекулите на кислорода са изложени на енергия.

В природата отрицателно заредените йони се образуват естествено в близост до водопади, прибоя, по време на вълни по водни тела, по време на гръмотевична буря, а също и в резултат на статично електричество.

Отрицателно заредените йони имат енергийно стимулиращ ефект върху тялото, сравним с този на човек, намиращ се близо до водопад, докато положителните йони имат обратен ефект, често причинявайки състояние на умора.

Най-голям ефект имат светлинно отрицателните йони, които са по-мобилни. Около 80% от тях влизат в тялото през кожата, 20% се вдишват с въздух. Попадайки в кръвния поток, те влизат в биохимични реакции, повишавайки нивото на сеторонин, който има успокояващ и антидепресивен ефект и зарежда тялото с енергия и енергия.

НЕКА СРАВНИМ НИВА НА ОТРИЦАТЕЛНИ ЗАРЕДЕНИ ЙОНИ В РАЗЛИЧНИ МЕДИИ:

 1. Автомобил – 50 йона / см 3
 2. Къща – 100 йона \ cm 3
 3. Офис – 150 йона / см 3
 4. Въздух в страната – 1500 йона / см 3
 5. Планински въздух – 2000 йона / см 3
 6. Водопад – 3000 йона / см 3

Гривната PentActive NEO използва биокерамични вложки, които излъчват отрицателно заредени кислородни йони с концентрация 800–1000 йона / cm 3 , което е съпоставимо с качеството на чистия селски въздух.

Отрицателно заредени йони:

 • подобряване на цялостното благосъстояние
 • променят функционалното състояние на централната нервна система
 • понижава кръвното налягане
 • нормализира съня
 • повишаване на умствената и физическата работоспособност
 • повишават устойчивостта на организма към различни неблагоприятни фактори на околната среда
 • стимулират защитните сили

Благоприятно въздействие на магнитните полета (вложки MagTeq)

Гривни PentActivМагнитотерапията е безопасен метод за използване на магнитни полета за терапевтични ефекти върху тялото. Помага за ускоряване на лечебния процес, ефективно се използва за подобряване на съня и няма странични ефекти. Магнитотерапията се използва много ефективно за облекчаване на дискомфорта в случай на болки в ставите и мускулите, възпаления и спазми.

В резултат на клинични проучвания е установено, че излагането на тялото на статично магнитно поле в диапазона от 700–1000 Gs може значително да облекчи болката. Магнитното поле помага за разширяване на капилярните стени. Милиарди заредени минерални йони като натрий, калий и магнезий, разтворени в кръвната плазма, се движат по права линия през кръвоносните съдове и стимулират кръвообращението. Засегнатата област получава повече кислород и хранителни вещества. В този случай синдромът на болката изчезва. В резултат на това нормалният електромагнитен баланс се възстановява в тази област, болката и възпалението изчезват, което в крайна сметка допринася за ускоряване на лечебния процес.


Благоприятното въздействие на магнитните полета върху човешкото тяло:

 • Гривни PentActivподобряват кръвообращението в мозъка
 • понижава кръвното налягане
 • намаляване на емоционалния стрес
 • имат седативен ефект
 • имат благоприятен ефект върху съня
 • имат аналгетични и деконгестантни ефекти
 • подобряват кръвообращението в съдовете на крайниците
 • се наблюдава разреждане на кръвта и подобряване на нейните реологични свойства
 • намаляване на париеталната съдова тромбоза
 • има повишаване на мускулната ефективност
 • повишаване на неспецифичната резистентност на организма
 • повлияват положително имуногенезата
 • има увеличение на броя на червените кръвни клетки и съдържанието на хемоглобин в кръвта, както и увеличаване на фагоцитната активност на левкоцитите
 • имат благоприятен ефект върху възстановяването на функциите на увредените периферни нерви

Полезните ефекти на германия (вложки GermaTeq)

Гривни PentActivЗа медицински цели германийът е първият, който се използва за първи път в Япония. Принципът на взаимодействие на германия с организма е следният: той е в състояние да излъчва преобразуващи електрони с корпускуларни свойства и радиация с изключително къса дължина на вълната (10 -1 –10 -6 nm) . Тяхната енергия е в диапазона 105–109 eV.

Както знаете, на китките на човека има много биологично активни точки, свързани с вътрешните органи. При тактилен контакт с германий (т.е. когато има директен контакт с тялото), поради проникващата способност на преобразуващите електрони в тялото, възникват сложни биохимични процеси, които имат благоприятен ефект върху нашето тяло: те водят до цялостно изцеление на кръвоносната система, до насищане на клетките с кислород и, следователно, до тяхното подмладяване.

Гривни PentActivОрганичният германий предотвратява развитието на така наречената кръвна хипоксия, която се появява, когато количеството хемоглобин, способно да свързва кислород, намалява (намаляване на кислородния капацитет на кръвта) и се развива по време на загуба на кръв, отравяне с въглероден окис и излагане на радиация. Най-чувствителни към дефицита на кислород са централната нервна система, сърдечния мускул, бъбречната и чернодробната тъкан. Органичният германий има изразена способност да доставя кислород до всяка точка на тялото и да осигурява взаимодействието му с водородните йони.

Благоприятното въздействие на германия върху човешкото тяло:

 • допринася за цялостното укрепване на организма и поддържането на неговия енергиен статус
 • подобрява се кръвоснабдяването на всички органи
 • има активиране на вазодилататора, деконгестант и имуностимулиращо действие
 • спомага за засилване на съдовата микроциркулация, увеличаване на еластичността на тъканите
 • предотвратява преждевременното стареене на тялото
 • осигурява транспорт на кислород в телесните тъкани
 • подобрява проводимостта на нервните импулси
 • допринася за корекцията на имунния статус при различни заболявания на човека
 • проявява противотуморна активност

Когато полупроводниковите свойства на германия и магнитотерапията взаимодействат, техните биологични и терапевтични ефекти се подсилват взаимно:

 • лимфната дренажна функция на тъканите значително ще се увеличи,
 • еластичността, съдовия тонус и микроциркулацията се нормализират,
 • скоростта на притока на кръв се увеличава,
 • диаметърът на капилярите се увеличава,
 • има вазодилататор, анти-оток и имуностимулиращ ефект.
Гривна за здраве PentActive NEO – Най-добрият подарък!
Свойства: Постоянното носене на гривната допринася за цялостното подобряване на кръвоносната система, подобряване на кръвосъсирването, насищане на клетките с кислород и, следователно, тяхното подмладяване, повишена съдова микроциркулация, повишена еластичност на тъканите, активиране на съдоразширяващо, деконгестиращо и имуностимулиращо ефекти.

Производител: Guangdong Toyokawa Industry Co., Ltd., Китай

Как да използвате гривната за здраве PentActive NEO

 • Затегнете гривната около китката си. След около 10 минути ясно ще усетите топлина или изтръпване. За някои обаче това може да отнеме часове или дори дни. Можете да носите гривната толкова дълго, колкото искате.
 • Основният критерий за определяне действието на гривната е намаляване на болковите усещания, подобряване на общото благосъстояние (положителен ефект се наблюдава, когато гривната се прилага върху всякакви болезнени места, натъртвания, хематоми, мускулни разтежения и др.) Ефектът и продължителността на гривните са индивидуални за всеки потребител. Получените електромагнитни полета могат да повлияят на работата на електронните слухови апарати.

Внимание! Лечебната гривна PentActive NEO не е лек, но може да допълни терапията. Не се препоръчва гривната да се използва за хора с пейсмейкъри, претърпели сърдечна операция и за бременни жени. Началното време и степента на въздействие на уелнес гривната PentActive NEO са индивидуални за всеки потребител.

Препоръки за работа

Лечебната гривна PentActive NEO ще остане в добро състояние, ако следвате тези прости указания:

 • Не потапяйте гривната във вода!
 • Не излагайте гривната на парфюми или спрейове.
 • Не излагайте гривната на магнитни източници като кредитни карти, компютърни дискове и др.
 • За да се грижите за гривната, просто я избършете с мека суха кърпа.

Въпроси и отговори относно използването на гривната PentActive NEO

 • На коя ръка трябва да се носи гривната за най-голям ефект? – Гривната PentActive Neo може да се носи на всяка ръка.
 • Може ли гривната PentActive Neo да се носи на глезена при болки в краката? – Да, можеш. Много хора, които имат болки в краката след различни видове наранявания, се възползват от носенето на гривна PentActive Neo на глезените си.
 • Как да се грижим за гривната PentActive Neo ? – За да се грижите за гривната PentActiv Neo, просто я избършете с мека суха кърпа. Не потапяйте лечебната гривна PentActive Neo във вода!
 • Как да разбера дали гривната PentActive Neo работи ? – Основният критерий за определяне на ефекта на медицинската гривна PentActive е да се намали болката, да се подобри цялостното благосъстояние. Можете да усетите и визуално да видите действието на гривната в случай на натъртвания, навяхвания и някои наранявания. В този случай, използвайки гривната PentActive Neo, можете да предотвратите или намалите подуване, болка, хематом и да ускорите лечебния процес.
 • Може ли гривната PentActive Neo да се носи през цялото време? – Гривната PentActive Neo може да се носи по всяко време. Не причинява никаква вреда, а има само благоприятен ефект върху здравето ви. Трябва обаче да следвате препоръките за грижата за гривната.
 • Можете ли да носите гривната PentActive Neo на врата си като колие? – Гривната PentActive Neo може да се носи на врата като колие. Това има профилактичен ефект, има благоприятен ефект върху лечението на заболявания на щитовидната жлеза. В този случай е необходимо да свържете връзките на двете гривни една с друга и да премахнете излишните връзки (само връзки, които нямат биокерамични вложки).
Scroll Up
X
0
  0
  Вашата количка
  Вашата количка е празнаВърнете се в магазина
   Calculate Shipping
   Apply Coupon